Cetus Takfläkt Antracitgrå Motor Större

Cetus Takfläkt Antracitgrå Motor

Ny

4 395 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Cetus takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Cetus takfläkt är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (4-32W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-205 RPM). Reversibel i alla lägen. 

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. Luftflöde: 195 m3/minut

Motorns höjd är endast 23 cm vilket gör Cetus takfläkt perfekt för rum med låg takhöjd! 

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 30 kg. Förslagsvis en bjälke eller regel. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten från inte sättas upp i snedtak.  

Motorn är antracitgrå, bladen finns i fem fina färger, välj mellan mörk valnöt, ek, antracitgrå, vit eller vitlaserad ek. 

Specifikationer

Diameter (cm)132 cm
Höjd (cm)23 cm
Specialmått (cm)Endast motor: 17,5 cm / Motor med vingar: 132 cm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
MaterialMetall/Trä

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.