Cetus Takfläkt Nickelfärgad Motor Större

Cetus Takfläkt Nickelfärgad Motor

Ny

4 395 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Cetus takfläkt från Texa Design är en snygg takfläkt i modern design med den absolut senaste tekniken! Cetus takfläkt är extremt tystgående och har en riktigt energisnål (4-32W) motor.

Hastigheten på bladens rotation justerar du enkelt med medföljande fjärrkontroll och du har 6 olika hastigheter att välja mellan (30-205 RPM). Reversibel i alla lägen. 

Bladen är aerodynamiskt utformade i formpressad plywood och har en snygg, matt finish som ger fläkten en exklusiv känsla. Luftflöde: 195 m3/minut

Motorns höjd är endast 23 cm vilket gör Cetus takfläkt perfekt för rum med låg takhöjd! 

Observera att takfläkten måste skruvas upp i taket och fästas i material som tåler en vikt av minst 30 kg. Förslagsvis en bjälke eller regel. Skruv för att montera upp fläkten i trä medföljer, ska fläkten skruvas och fästas i annat material måste rätt typ av skruv användas, dessa medföljer inte. Fläkten från inte sättas upp i snedtak.  

Motorn är nickelfärgad, bladen finns i fem fina färger, välj mellan mörk valnöt, ek, antracitgrå, vit eller vitlaserad ek. 

Specifikationer

Diameter (cm)132 cm
Höjd (cm)23 cm
Specialmått (cm)Endast motor: 17,5 cm / Motor med vingar: 132 cm
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
MaterialMetall/Trä

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Cetus Takfläkt Nickelfärgad Motor
Agneta H. - 2018/08/03En helt suverän fläkt å helt ljudlös. Väl värd pengarna. Love it!
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.