Kampanj! Stratos Takfläkt Större

Stratos 122cm Takfläkt Nickelfärgad

16-974

Ny

Rabatten slutar om:

1 356 kr

inkl moms

1 695 kr

-20%

Leverans inom 1-5 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Stratos takfläkt är en snygg och elegant takfläkt från Texa Design. Takfläkten kommer komplett och styrs med ett dragsnöre. 

Takfläkten har 3 olika hastigheter med reverseringsläge. Reverseringsläge innebär att den även kan användas för att trycka ner värmen från taket på vintern.

Det går att montera takfläkten med eller utan fläktstång. Fläktstången ingår och används med fördel när den monteras i lutande tak, max 15 graders taklutning. Höjd utan fläktstång är 26 cm. Med stång 36 cm.

Komplettera med passande fjärrkontroll för bekvämare styrning av fläkten, se under fliken "Köp Till"

Luftflöde: 140 m3/minut

Specifikationer

Diameter (cm)122 cm
Höjd (cm)26 cm
Effekt (Watt)Max 72W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
StrömbrytareDragbrytare
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
ProduktfärgNickel
FärgkategoriSilver

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.