Orion Takfläkt Större

Orion Takfläkt

Ny

2 195 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 0/5 - Antal omdömen: 1

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Orion takfläkt är en snygg, tuff och tystgående takfläkt från Texa Design. Fläkten kommer komplett och styrs med två dragsnöre, ett för fläkten och ett för belysningen. Belysnings delen är avtagbar.

Komplettera takfläkten med den passande fjärrkontrollen så kan du enkelt styra takfläkten samt dimra belysningen. Fjärrkontroll och passande LED-ljuskällor finner du under fliken "Köp Till"

Observera att LED-ljuskällorna behöver vara dimbara för att kunna dimras med fjärrkontrollen.

Takfläkten har 3 hastigheter med reverseringsläge och finns i tvp olika färger, välj mellan, nickel/svart, och vit.

Specifikationer

Diameter (cm)132 cm
Höjd (cm)21 cm
Effekt (Watt)3xMax 40W
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14

Texa Design

Texa Design startade 1953 med att sälja delar till fotogenlampor och har sitt säte i Landskrona. Sedan starten har Texa Design sortiment utvecklats enormt och idag erbjuder de lampor som förenar form, funktion och hög kvalitet. I vårt sortiment från Texa hittar du taklampor, bordslampor, fönsterlampor och storsäljande tavelbelysning. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Märkligt
Fiffi Birgitta Elin N. - 2019/03/24Ni ber mig betygsätta varan jag beställt från er när det är ca 1 månad kvar tills jag har min beställning hemma hos mig. Vad ska jag betygsätta? Leveranstiden? Vad jag hoppas att min vara ser ut och känns som? Eller priset? En märklig sak att be om när ni inte ens skickat min beställning än...
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.