Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel
Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel
Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel
  • Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel
  • Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel

Startkabel System LED 1,8m Vit Kabel

rating Visa 2 omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdöme: 2
19-785

239 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-5 vardagar

Liknande produkter

Startkabel med stickkontakt för alla System LED kopplingsbara ljusslingor. Denna kabel är på 3W och räknas som 0 systemmeter. 

System LED är en serie professionella LED slingor anpassade för konsumentbruk. Det är ett av marknadens mest säkra och flexibla program för dekorationsbelysning utomhus. Systemet är uppbyggt med 1 START kabel, denna ligger som en separat enhet. Till denna kopplar man sedan olika EXTRA set. Dessa EXTRA set har alltså ingen anslutnings kabel utan är enbart påbyggnadsenheter. Det finns också ett stort urval av tillbehör.

Det finns två olika begränsningar för att undvika överbelastning i systemet: Max 400 Watt - detta innebär att den totala, sammankopplade effekten på en anslutningskabel (START kabel) får vara max 400 W. Watt-talet på varje Extraset framgår av respektive produkts förpackning eller under fliken produkter till vänster. Max 100 "system meter" - detta innebär att den totala ledningslängden får vara 100 meter efter anslutningskabel, men då ledningarna ibland löper i olika formationer har vi räknat om varje produkts ledningslängd till "system meter". Varje produkts "system meter" framgår av respektive produkts förpackning. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Startkabel System LED 1,8m Vit
rating 3.5 5 0.5
Motsvarade ej förväntningar
Startkabel System LED 1,8m Vit
rating 5 5 0.5
a

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
180 cm
Spänning (Volt)
230V AC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
PVC-Fri
Ja