Stjärna 55 cm Extra System 24 Större

Stjärna 55 cm Extra System 24

23-700

Ny

459 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

System 24 produkter är ett komplett system för trädgårds-, party- och julbelysning. Stamkablen i systemet ger större flexibilitet och fler kopplingsmöjligheter. Extraenhet Stjärna i platt neon Ropelight räknas som 196LED i systemet.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)55 cm
Höjd (cm)60 cm
Djup (cm)1,5 cm
Effekt (Watt)2,6W
Spänning (Volt)24V DC
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgVit
FärgkategoriVit
LjuskällaMedföljer
SockelEj utbytbar
FärgtemperaturVarmvit
Livslängd20000 h

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.