Istappslinga System 24 EXTRA 1,5x0,7m LED

rating Inga omdömen
19-726

269 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Superhärlig LED istappslinga med gummikabel för den som vill göra det lilla extra. Slingan är svart med 42 st LED ljuskällor som ger ett varmvitt ljus. Ljusslingan är utbyggbar tillsammans med andra slingor från system 24. Går att använda såväl inomhus som utomhus. 

System 24 levereras med enkla snabbkopplingar i båda ändar. Alla kopplingar är fukttåliga och tål ett hårt utomhusklimat. 

Transformator ingår ej och säljes separat, se under fliken "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
150 cm
Höjd (cm)
70 cm
Färg på sladd
Svart
Effekt (Watt)
0,9W
Spänning (Volt)
24V DC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Dimbar
Nej
Sockel
Ej utbytbar
Livslängd
20000 h
Spridningsvinkel
120°
Avstånd mellan lampor
14 cm