System 24 Förgrening 1m 3 Kopplingar Större

System 24 Förgrening 1m 3 Kopplingar

19-714

Ny

69 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Svart förgrening system 24 LED med 3 st kopplingar. Perfekt möjlighet för dig som vill ha fler kopplingsmöjligheter i din trädgård.

Transformator säljes separat, se under fliken "Köp Till".

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)11 cm
Höjd (cm)2,5 cm
Djup (cm)9,5 cm
Färg på sladdSvart
Spänning (Volt)24V DC
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.