Lycke Stolsdyna Lj brun D40cm
Lycke Stolsdyna Lj brun D40cm

Lycke Stolsdyna Lj brun D40cm

rating Inga omdömen
51-854

379 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar

Liknande produkter

Rund stolsdyna i konstskinn med sydd kant och med en dekorativ söm på framsidan. Dynan är 40cm i diameter. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön. Torkas av med fuktig trasa Kan ej strykas Kan ej kemtvättas Får ej torktumlas Klorblekmedel får ej användas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Fuskskinn (Veganskt)
Längd/Bredd (cm)
43 cm
Höjd (cm)
1,8 cm
Djup (cm)
43 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Ljusbrun
Färgkategori
Brun
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina