Hercules stolpe 2,63 m Större

Hercules stolpe 2,63 m

Ny

5 795 kr

inkl moms

Leverans inom 2-5 dagar

Mer information

Hercules stolpe från välkända Konstsmide är gjort av lackerad, gjuten aluminium och passar samtliga lykthus i Konstsmides sortiment. Välj den lykta som passar dina önskemål bäst och komplettera med önskad stolpe för att få en komplett armatur till din utemiljö och trädgård. Alla stolpmodeller från Konstsmide har hela 25 års rostskyddsgaranti! 

Stolpen Hercules finns i två fina färger, välj mellan matt vit och svart. Denna stolpe finns även i en kortare modell som är 2,13 cm.

Observera att priset endast inkluderar stolpe. Stolplykta/lykthus samt markfäste/fundament säljes separat. 

Specifikationer

Diameter (cm)48 cm
Höjd (cm)263 cm
Djup (cm)27 cm
MonteringSkruvas upp
AnslutningFast Installation
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
MaterialGjuten aluminium

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.