Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
  • Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
  • Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W
  • Melilla Solcellslampa Orange, 70cm, 0,06W

Melilla Solcellslampa Orange , 70cm, 0,06W

rating Visa omdömen
Betyg: 5/5 - Antal omdöme: 1
23-293

169 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Melilla är en vacker solcellslampa på pinne i svart metall med en orange glaskula med krakelerat glas. Inne i glaskulan är en LED-lampa placerad som avger ett mysigt ljussken under mörker. 

Pinnen sticker du enkelt ner i mjukt underlag som jord eller gräs och Melilla solcellslampa blir en härlig dekoration i blomkrukor eller rabatter. 

Solcellen är placerad på pinnen. Under solljus laddas batteriet upp genom solcellen och gör så att lampan lyser när mörkret fallit. Batteri medföljer, när batteriet är fulladdat lyser solcellslampan ca 8 timmar. 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

bra produkt, mycket nöjd
rating 5 5 0.5
Snabb och bra produkt. Kunde finnas fler produkter för graven lång hållbarhet

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
14 cm
Höjd (cm)
70 cm
Djup (cm)
11 cm
Effekt (Watt)
0,06W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Färgtemperatur
Varmvit
Batterityp
AA