Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
  • −30%
Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
  • Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
  • Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm
  • Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm

Powerspot Solcellsdriven Spotlight, 15 cm Varmvit 60 lm

rating Inga omdömen
23-281

307 kr 439 kr Spara −30%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Denna Powerspot är en solcellsdriven spotlight som passar utmärkt för att belysa buskar och mindre träd i trädgården. Det riktbara lamphuvudet ställer du efter eget önskemål och riktar på så sätt ljuset på det du vill belysa. Med sin ljusstyrka på 60 lumen är detta en kraftfull solcellslampa med ett riktat, varmvitt ljussken. 

Solcellen är placerad på ovansidan av lampan och genom denna laddas det medföljande batteriet upp. När batteriet är helt fulladdat lyser solcellslampan ca 5 timmar under mörker. Ingen ström eller sladdar behövs! Spotlighten tänder sig själv automatiskt när mörkret fallit och släcks igen när det blir ljust, perfekt på ställe där du inte har tillgång till ström eller vill dra förlängningskablar. 

Spotlightens inbyggda ljuskälla i LED har lång livslängd och låg energiförbrukning vilket innebär längre batteritid och att du får en funktionell solcellslampa att njuta av i många sommarsäsonger framöver! 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
21 cm
Höjd (cm)
15 cm
Djup (cm)
12 cm
Effekt (Watt)
0,06W
Ljusflöde (Lumen)
60 lm
Spänning (Volt)
3,7V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Plast
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
50000 h