Ljusslinga Solcellsdriven Dew Drop LED Multifärgad, 5m, 0,06W

rating Inga omdömen
23-269

119 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Denna fina ljusslinga är solcellsdriven och gjord i tunn, silverfärgad metall. Ljusslingan har 50 st små, fina LED-lampor som lyser i olika färger vid mörker. Denna solcellsdrivna ljusslinga är 5 meter lång och solcellen har ett markspett så att den enkelt kan tryckas ner direkt i en blomkruka eller i rabatten, och stå stabilt. Sladden från solcellen till första lampan på ljusslingan är 1,9 meter. 

Eftersom ljusslingan är i metall är den lätt att forma och passar utmärkt att linda in i växter som mindre träd och buskar, både i blomkruka och direkt i rabatten. Detta blir en superfin dekorationsbelysning med ett mysigt ljussken på din uteplats, balkong eller i trädgården! 

Solcellslampans batteri (medföljer) laddas upp av solens ljus och när batteriet är helt fulladdat lyser lamporna ca 5 timmar under mörker. Ingen ström eller sladdar behövs. De inbyggda LED-lamporna har väldigt lång livslängd och låg energiförbrukning vilket innebär längre batteritid och att detta är en ljusslinga som du kan ha glädje av i många sommarsäsonger framöver. 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Diameter (cm)
0,5 cm
Längd/Bredd (cm)
500 cm
Sladdlängd (m)
1,9 m
Färg på sladd
Silver
Effekt (Watt)
0,06W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Silver
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Livslängd
10000 h
Batterityp
AA
Avstånd mellan lampor
10 cm