Solcellslampa Nice Gångljus LED, Med Timer Större bild

Solcellslampa Nice Gångljus LED

LT18 489

369 kr

Leverans inom 1-5 dagar

  Solcellslampa Nice Gångljus LED

  Beskrivning

  Superfina Nice solcellslampa utgör ett härligt ljus och passar perfekt att ha som stigbelysning. Denna solcellslampa har inbyggd ljusreglering vilket innebär att den lyser starkare (60 lm) de första tre timmarna efter mörkret fallit därefter sänks ljusstyrkan till ett behagligt dekorationsljus (15 lm). 

  1st uppladdningsbart AA-batteri medföljer. 

  Solcellslampor, ett miljömedvetet val

  Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

  Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

  När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

  För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 24 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

  Timerfunktion

  Tänd dina ljus och låt timern göra jobbet. Med hjälp av timern släcks ljusen automatiskt efter 4-6timmar och tänds automatiskt dagen efter vid samma tidpunkt som du tände ljusen första gången.

  Specifikationer

  • Diameter17cm
  • Höjd51cm
  • Djup17cm
  • Integrerad LEDJa
  • KapslingsklassIP44
  • Garanti2 år
  • Effekt (Watt)0,5W
  • Ljusflöde (Lumen)60lm
  • TimerJa

  30 andra produkter i samma kategori:

  Trustpilot