Solcellslampa Fency LED 3-pack Större

Solcellslampa Fency LED 3-pack

18-487

Ny

139 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/12/27

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 4.5/5 - Antal omdömen: 8

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

En snygg mörkbrun solcellslampa i modern design som påminner om en fast vägglampa. Denna solcellslampa monterar du enkelt på din fasad eller ditt staket för att få ett mysigt dekorationsljus när mörkret faller. 

3st uppladdningsbara AA-batterier medföljer. Fency säljes enbart i 3-pack.

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 24 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Specifikationer

Diameter (cm)11 cm
Höjd (cm)11 cm
Djup (cm)4 cm
Effekt (Watt)0,13W
KapslingsklassIP44
Garanti2 år
ProduktfärgBrun
FärgkategoriBrun
FärgtemperaturVarmvit

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

OmdömenLämna ett omdöme om denna produkt!


Solcellslampa
Kurt Jonny O. - 2019/01/12Fina lampor men det blir nog svårt o ladda dom 36 tim första gången nu vintertid,får väl lämna dom på solariet!
Solcell
Kent Ove L. - 2018/11/21Snabb leverans! Guld
Helt obrukbara
Martina Å. - 2018/11/13

Jag köpte 9 st av den här modellen. De har legat öppet och fullt nåbar för dags- och solljus i över två veckor nu. INGEN av lamporna funkar eller lyser...

Svar:

Hej Martina,

Tyvärr så fungerar inte solcellslampor under denna årstiden. Solcellslampor kräver väldigt mycket solljus för att kunna ladda sina batterier och ge full effekt. All information kring solcellslampor står tydligt under varje produkt på vår hemsida samt i medföljande instruktionsblad från leverantören.

Vanligt dagsljus är inte tillräckligt för att kunna ladda batterierna så det ljus som ges nu under vintertid är tyvärr inte tillräckligt. För att kunna ladda upp solcellslampor till sin max effekt så ska man ha solcellslampan på ON under hela dagen med fullt solljus sedan OFF under kvällstid, detta ska sedan upprepas under tre dagars tid. Bästa perioden för solcellslampor är mellan mars och september, under resterande period så finns där inga garantier för att solcellslampan kommer fungerar. Solcellslampan kan avge ett svagare ljus vid första användningstiden då batterierna som medföljer kan ha lite krut kvar att ge men de behöver ändå laddas upp enligt anvisningarna för att kunna fungera som önskat. 

Är det så att du känner du missnöjd eller vill veta mer om hur en solcellslampa fungerar är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst via e-post: kundtjanst@ljustema.se eller via telefon: 042-72224 så hjälper vi dig! =)

Solcellslampa Fency LED 3-pack
Johan Carl-Fredrik B. - 2018/08/28Lyser bra. Synd dock att det inte följde med en borrmall. Men gjorde en själv av bruksanvisningen.
Solcellslampa Fency LED 3-pack
Marie Therese S. - 2018/08/17Bra lampor, lyser fint. Lätta att sätta upp.
Solcellslampa Fency LED 3-pack
Åsa Sofia L. - 2018/08/15Otroligt prisvärda små lampor. Ger fint sken!
Solcellslampa Fency LED 3-pack
Sune Bertil O. - 2018/07/21Bra, och fina lampor en var ur funktion var påslagen i kartong av misstag, men dom skickade en ny mycket bra.
Solcellslampa Fency LED 3-pack
Eva Katarina H. - 2018/07/08Enkla med ett fint ljus som lyser länge
  
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.