Solenergi, Minisvampar 6st Större bild

6st Minisvampar LED, Solenergi

LT11 766

99 kr

Beräknad inleverans: 2017/10/01

  6st Minisvampar LED, Solenergi

  Beskrivning

  Vacker utsmyckning att ha i krukor och rabatter. Svamparna är på 0,39W. 1st uppladdningsbart AA-batteri medföljer.

  Solcellslampor, ett miljömedvetet val

  Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

  Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

  När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

  För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 24 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

  Specifikationer

  • Längd3500mm
  • Höjd80mm
  • KapslingsklassIP44
  • Garanti2 år
  • Effekt (Watt)0.39W

  30 andra produkter i samma kategori:

  Trustpilot