Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
Rocky Solcellslampa Snigel
  • Rocky Solcellslampa Snigel
  • Rocky Solcellslampa Snigel
  • Rocky Solcellslampa Snigel

Rocky Solcellslampa Snigel

rating Visa omdömen
Betyg: 2.5/5 - Antal omdöme: 1
11-602

109 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Ge din trädgård eller uteplats ett husdjur i form av denna söta snigel med hus! Den inbyggda solcellslampan avger ett fint, vitt ljus när det är mörkt och passar bra för att belysa blommor och växter i rabatten eller i en större kruka.

Solcellen är placerad på ovansidan av singelns hus, genom denna laddas det medföljande batteriet upp som får solcellslampan att lysa. 

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

Solcellslampor, viktigt att tänka på:

  • Alla solcellslampor kommer olika uppladdade eftersom de laddas upp på fabriken för kvalitetskontroll. Denna laddningen försvinner många gånger innan lamporna hinner nå dig som kund men en del kan ha lite laddning kvar och därför kan vissa solcellslampor fungera direkt medan andra inte gör det. Därför är det viktigt att man laddar upp sin solcellslampan i 3 dagar innan man börjar använda den. 
  • Uppladdningen gör man genom att placera solcellslampan i fullt direkt solljus under dagen på ON (dagsljus är inte tillräckligt) och sedan slår man av den på OFF under kvällen för att inte förbruka den laddning som solcellslampan fått under dagen. Detta upprepar man sedan i 3 dagar och på 4:de dagen ska den ha gott om engergi för att sedan sköta sig själv. Om solcellslampan någon gång börjar lysa svagt eller inte alls är det bara att upprepa proceduren.
  • När mörkret faller tänds solcellslampan automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Solcellslampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. 
  • Något man även ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. Om lampan har rörelsesensor tänds den automatiskt vid rörelse i mörker, detta står då specificerat på produkten. 
  • Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Vi rekommenderar att man byter batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Rocky Solcellslampa Snigel
rating 2.5 5 0.5
Kass batterier

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Längd/Bredd (cm)
16 cm
Höjd (cm)
9 cm
Djup (cm)
9,5 cm
Effekt (Watt)
0,065W
Spänning (Volt)
1,2V DC
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Vit
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Keramik
Batterityp
AA
PVC-Fri
Ja