Cordoba Solcellslampa Koppar, 40cm LED Större

Cordoba Solcellslampa Koppar, 40cm LED

14-139

Ny

239 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Cordoba är en fin solcellslampa i kopparpläterat stål med kupa i vit hårdplast, som lyser upp i din trädgård med ett mysigt varmvitt ljussken. Markspettet trycker du enkelt ner direkt i jord eller gräs och med sin höjd på 40 cm, passar denna solcellslampa lika bra i rabatten som längs en trädgårdsgång.

Solcellslampan har inbyggd ljuskälla i LED som tänds automatiskt när det blivit mörkt och släcks igen när det blir ljust. De 2 medföljande batterierna laddas upp genom solens ljus mot solcellen som är placerad på toppen av lampan. Därför är det viktigt att du placerar solcellslampan på ställe där den får rikligt med solljus och när batterierna är helt fulladdade lyser lampan ca 6 timmar under mörker. 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Specifikationer

Diameter (cm)7,8 cm
Höjd (cm)40 cm
Effekt (Watt)0,5W
Ljusflöde (Lumen)20 lm
Spänning (Volt)2,4V DC
StrömbrytareBrytare på lampa
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
ProduktfärgKoppar
FärgkategoriKoppar
LjuskällaInbyggd LED
MaterialMetall
FärgtemperaturVarmvit
Livslängd25000 h
BatteritypAAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.