Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
  • −25%
Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
  • Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
  • Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
  • Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED
  • Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED

Sevilla Solcellslampa Koppar, 45cm LED

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
14-119

247 kr 329 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Solcellslampan Sevilla är en elegant solcellslampa i kopparpläterat stål med nedåtriktat ljussken. Med sin höjd på 45 cm passar den bra i rabatten eller som ledljus längs en trädgårdsstig och avger ett fint, varmvitt ljussken mot marken. 

Solcellslampans inbyggda ljuskälla i LED har väldigt lång livslängd och låg energiförbrukning vilket innebär längre batteritid och att du får en solcellslampa av hög kvalitet som du kan njuta av i många sommarsäsonger framöver!

De 2 medföljande batterierna laddas upp genom solljus mot solcellen på toppen, det är viktigt att lampan placeras på ett solrikt ställe där den får gott om direkt solljus för att batterierna ska kunna laddas upp ordentligt. När de är helt fulladdade lyser solcellslampan ca 6 timmar under mörker.

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 36 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
17 cm
Höjd (cm)
47 cm
Effekt (Watt)
0,24W
Ljusflöde (Lumen)
25 lm
Spänning (Volt)
6V DC
Strömbrytare
Brytare på lampa
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Koppar
Färgkategori
Koppar
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Färgtemperatur
Varmvit
Livslängd
20000 h
Batterityp
AA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading!