Lounge Solcellslampa Rottingklot, LED 47cm Större

Lounge Solcellslampa Rottingklot, LED 47cm

14-111

Ny

289 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Produktomdömen

rating Visa omdömen
Betyg: 3.5/5 - Antal omdömen: 3

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Lounge solcellslampa består av ett vackert klot i opalvit hårdplast med snygg fot i svart konstrotting. Detta blir en stilren dekoration på terrassen eller i rabatten, som sprider ett mysigt och inbjudande ljussken! 

Lampan levereras med ett markspett som gör att den står stabilt om du placerar den direkt i gräs eller i en rabatt. Önskar du ha de stående på ett trädäck eller annat fast underlag behöver du inte använda spettet. Solcellen som behövs för att lampan ska kunna laddas är placerad på en 1-meter lång kabel vilket gör att du enkelt kan placera solcellen på ett ställe där den får som mest solljus. Uppladdningsbart batteri till solcellen medföljer. 

Precis som alla solcellslampor tänds även Lounge automatiskt när mörkret faller. Hur länge den sen lyser beror på hur mycket solljus den har fått, dvs hur mycket batteriet har laddats upp. Fulladdat batteri lyser i ca 6 timmar. 

Solcellslampor, ett miljömedvetet val

Solcellslampor är en fantastisk utveckling för både miljön och plånboken. Det är en väldigt praktisk lösning i trädgårdar eller stugor där det inte finns någon tillgång till elektricitet. Med hjälp av solljuset laddar solplanelen upp det uppladdningsbara batteriet.

Tänk på att placera solcellen så att den får så mycket solljus som möjligt under dagen för längsta batteritid. Solcellsprodukter fungerar bäst mellan mars och september, då vi har bra med soltimmar. Övrig tid är ingen garanti att de lyser tillräckligt länge även om de laddats en hel dag.

När mörkret faller tänds ljuset automatiskt tack vare den inbyggda ljussensorn. Lampan släcks sedan när det blir ljust eller när batteriet laddats ur. Något man ska tänka på är att vissa solcellslampor kräver en specifik vinkel för att laddningen verkligen ska bli effektiv. 

För att få ut så bra effekt som möjligt rekommenderar vi att man laddar batterierna i 24 timmar innan man börjar använda solcellslampan. Det går bra att ladda batteriet via solcellslampan. För att ladda via lampan låter man den vara påslagen under dagen och avstängd under natten i 3 dagar. Efter denna proceduren kommer den att ha gott om energi för att ge ett bra ljus. Om lampan någon gång börjar lysa svagt igen är det bara att upprepa proceduren. De uppladdningsbara batterierna som medföljer är utbytbara.

Förläng livslängden med utbytbara batterier

Produktens livslängd begränsas inte i första hand av vare sig lysdioden eller solpanelen utan av det uppladdningsbara batteriet som endast klarar ett visst antal laddcykler. Genom att byta ut batteriet får produkten mycket längre livslängd. Vi rekommenderar att byta batteri en gång per år. Garanti utgår ej för batterier då det är en förbrukningsvara.

Specifikationer

Diameter (cm)25 cm
Höjd (cm)47 cm
Sladdlängd (m)1 m
Effekt (Watt)0,062W
KapslingsklassIP44
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Färg på sladdSvart
LjuskällaInbyggd LED
MaterialPlast
Livslängd20000 h
BatteritypAA

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Lounge Solcellslampa Rottingklot, LED 47cm
Eva Birgitta L. - 2018/08/13En riktigt ljusstark solcellslampa som gör sig riktigt fin i mörka augustikvällar. Har köpt lite olika storlekar så det lyser upp jättefint.
Lounge Solcellslampa Rottingklot, LED 47cm
Eva Carin T. - 2018/08/11Dåligt material, väldigt plastigt och går lätt sönder vid montering
Solcellslampa Rottingklot, LED 47cm
Susanne Marianne Å. - 2018/07/14Jättefina lampor som blev bra på vår altan
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.