Sono Sminkspegel 18,5cm Micro Chip
Sono Sminkspegel 18,5cm Micro Chip

Sono Sminkspegel 18,5cm Micro Chip

rating Inga omdömen
53-430

599 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Sono sminkspegel från Blomus är tillverkad av keramik och silikon. Designern bakom denna fina och stilfulla sminkspegel är Flöz. Sono sminkspegel förstorar upp spegelbilden 5ggr och är på så vis en idealisk spegel att använda när man ska lägga make-up, plocka ögonbryn med mera. Den matta softa nyansen av microchip ger spegeln ett mjukt och stilfullt intryck i ditt badrum.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Blomus

Blomus är ett familjeägt företag, grundat i Tyskland 1921, som idag drivs av den fjärde generationen i familjen Blome. Blomus är ett världsledande varumärke som täcker de flesta behoven för det medvetna hemmet. Blomus produkter älskas och uppskattas av miljontals människor världen över och det är enkelt att förstå varför - Blomus förenklar vardagslivet samtidigt som det blir både snyggare och roligare.

Företaget har gjort sig kända för sin passion för exklusiv kvalitet, sitt innovativa arbetssätt och för sin längtan att förena estetik med funktion hos sina produkter. De flesta förknippar Blomus med det rostfria stålet som är deras signum, men idag sträcker sig kollektionerna över en bredd av olika material. Gemensamt för kollektionerna är att de förenar modern livsstil med rustika, hållbara material som håller mycket hög kvalitet.

”Intelligent, minimalistisk och funktionell design för det moderna hemmet.”

• Tyskt, familjeägt företag med lång tradition av att tillverka designprodukter i rostfritt stål.
• 2018 lanserades en helt ny kollektion där dansk design möter det tyska hantverkskunnandet.
• Enorm bredd med inredning för hela hemmet – i flera olika material och noga utvalda färger som går att kombinera på oändligt många sätt.
• Blomus är trendriktiga och ligger steget före.

Längd/Bredd (cm)
17 cm
Höjd (cm)
18,5 cm
Djup (cm)
9 cm
Garanti
2 år
Material
Keramik/Silikon