Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
  • Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
  • Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm
  • Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm

Jeff Ullmatta Iskaffe 70x140cm

rating Inga omdömen
54-379

689 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Jeff ullmatta från Svanefors är en tunn slätvävd ullmatta med bomullsvarp. Rengör eventuella fläckar med fuktig trasa eller lämna för fackmannamässig mattvätt. Ull har en naturlig smuts- och vattenavvisande förmåga och lämpar sig därför mycket bra som material i en matta. Denna mattan är ett hantverk och vissa avvikelser och ojämnheter i väven kan förekomma.

Tvättråd: Fackmannmässig mattvätt.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Slätvävda mattor
Längd/Bredd (cm)
70 cm
Höjd (cm)
140 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Brun
Material
90% Ull, 10% Bomull
Färgmönster
Randigt/Rutigt
Ursprungsland
Indien