Vilde Matta Offwhite 160x230cm
Vilde Matta Offwhite 160x230cm

Vilde Matta Offwhite 160x230cm

rating Inga omdömen
52-594

1 259 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

Vävd matta i bomull med smårutigt mönster. Mått 160x230. Vi rekommenderar halkskydd för att mattan ska ligga bättre mot golvet och för att minska halkrisken. 30 grader maskintvätt Tål strykning med mellanhög temperatur Klorblekmedel får ej användas Kan ej kemtvättas Kan ej torktumlas.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
160 cm
Höjd (cm)
230 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Offwhite
Färgkategori
Vit
Material
100% Bomull
Färgmönster
Randigt/Rutigt
Ursprungsland
Indien