Kampanj! Carmen Bordslampa Skyltex Större

Carmen Bordslampa Skyltex

23-516*

Ny

400 kr

inkl moms

799 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Superfin och elegant cylinderformad bordslampa av metall med vackra akrylprismor. Bordslampan sprider ett klart och härligt ljus då det reflekterande ljuset från kristallerna ger en glimmrande effekt. 

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Ljuskälla säljer separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)15 cm
Höjd (cm)22 cm
Sladdlängd (m)2 m
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)Max 40W
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Akryl
SockelE14

Aneta

Aneta Belysning grundades i Växjö 1947 och tillsammans med systerbolaget Scan Lamps ingår nu Aneta Belysning i norska koncernen Byggma ASA. Design, produktutveckling och sortimentssammansättning sker till största delen i egen organisation fortfarande i Växjö. Detta garanterar det starka varumärke Aneta och Scan Lamps är på marknaden i dag. I deras sortiment hittar och belysning både för inom- och utomhusbruk som är prisvärd och ligger rätt i tiden. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.