Kampanj! Ny Tiara Taklampa Krom Skyltex Större

Tiara Taklampa Krom Skyltex

23-514*

Ny

1 250 kr

inkl moms

2 499 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Taklampan ger ett fint sken och ljuset reflekterar genom akrylglasen. Taklampan har en rund, klassisk form och en diameter om 35 cm. Kombinationen av akryl och metall ger en exklusiv men också romantisk känsla. Kedjeupphäng med transparent kabel löper parallellt.

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Ljuskälla säljer separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED med låg energiförbrukning, lång livslängd och för ett riktigt toppresultat! Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter36,5cm
Höjd39cm
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 60W
Sladdlängd120 cm
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall/Akryl
SockelE27
Spänning (Volt)230V AC
Färgkategori (Sök)Krom

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.