Kampanj! Milano Adventsljusstake Båge Skyltex Större

Milano Adventsljusstake Båge Skyltex

23-406*

Ny

548 kr

inkl moms

1 095 kr

-50%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Fina Milano adventsljusstake, från Star Trading, i bågformad design. Denna modell är gjord i blank, kromfärgad metall med synliga svarta kablar. Milano hjälper dig att skapa en härligt lyxig adventskänsla men är lika fin att ha framme året om! 

Denna ljusstake levereras komplett till dig med ljuskällor i LED, som sprider ett mysigt ljussken, samt sladd med stickkontakt för vägguttag.

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)70 cm
Höjd (cm)28 cm
Djup (cm)6,5 cm
Sladdlängd (m)1,8 m
Färg på sladdSvart
Effekt (Watt)7 x 0,7W
Spänning (Volt)230V AC
AnslutningSladd & stickkontakt
StrömbrytareBrytare på sladd
Garanti2 år
ProduktfärgKrom
FärgkategoriKrom
LjuskällaMedföljer
MaterialMetall
SockelE14

Star Trading

Det familjeägda företaget Star Trading har sedan starten 1985 växt enormt mycket och erbjuder idag ett väldigt stort sortiment av julprodukter så som ljusstakar, adventsstjärnor samt julgranar (konstgranar) med och utan inbyggd LED-belysning samt ljusslingor både för privatbruk och för offentlig miljö. För det härliga vår- och sommarhalvåret hittar du ett stort utbud av solcellslampor från Star Trading. Utöver detta har Star Trading även ett väldigt stort utbud av ljuskällor i LED (LED-lampor), vilka vi säljer med stolthet! Dessa ljuskällor håller en extremt bra kvalitet till riktigt bra pris. Vi utlovar 2 års garanti på alla ljuskällor i LED så skulle din ljuskälla, mot förmodan, sluta fungera inom denna tid så ersätter vi alltid dig med en ny. Allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp av en produkt från Star Trading! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.