Kampanj! Ny Frank dimbar vägglampa Större

Frank Vägglampa Alu/Ek Skyltex

21-787*

Ny

875 kr

inkl moms

1 459 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Frank Vägglampa Alu/Ek Skyltex

Frank är en snygg vägglampa i stilren och modern design som passar utmärkt som läslampa sidan om sängen eller ovanför favoritfåtöljen.

Vägglampan är dimbar och styrkan på ljuset justerar du enkelt genom dimmern som sitter på väggfästet. Frank vägglampa har riktbart huvud så du själv kan rikta ljuset efter eget önskemål. 

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

Bredd5 cm
Höjd16 cm
Djup21 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 35W
Sladdlängd2,8 m
LjuskällaMedföljer
DimbarJa
SockelGY6,35
Spänning (Volt)230V/12V (Inbyggd transformator)
StrömbrytareDimmer på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

Belid

När du väljer att köpa en lampa från Belid väljer du att köpa en lampa som inte bara är svenskdesignad utan är även tillverkad i Sverige. Belid har, sedan starten 1974, sitt säte med kontor och produktion i vackra kuststaden Varberg. Många av deras lampor tillverkas mot beställning vilket innebär att din lampa är konstruerad och tillverkad med mycket kärlek och omsorg. När du köper en lampa från Belid kan du lita på att du får en svensktillverkad lampa, i exklusiv, skandinavisk design med material och utförande av högsta kvalitet. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.