Kampanj! Ny Hugo Vägglampa 1L Större

Hugo Vägglampa 1L Skyltex

21-785*

Ny

275 kr

inkl moms

459 kr

-40%

Leverans inom 1-2 dagar

Mer information

Hugo Vägglampa 1L Skyltex

Stilfulla Hugo vägglampa från Globen Lightning har snygg skärm i blank, härlig kromfärgad metall med dekorativ hålrad i ovankant. Perfekt vägglampa att ha exempelvis vid sängen! 

Vägglampan har riktbart huvud som gör att du kan enkelt justera ljusets riktning efter ditt önskemål. Hugo vägglampa levereras med en 2 meter lång sladd och har strömbrytare på väggplattan. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång livslängd och ett snyggt resultat! Se under fliken "Köp Till".

Denna lampa är ett skyltex som stått i butik och säljes i befintligt fint skick. Ljuskälla ingår inte. Inget öppet köp gäller på skyltex.

Specifikationer

Bredd8 cm
Höjd8 cm
Djup12 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
ProduktfärgKrom
LjuskällaMedföljer ej
SockelE14
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på lampa
AnslutningSladd & stickkontakt
Färg på sladdTransparent

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.