Zign LEDmodul 12V, 20-pack 0,8W Neutralvit Större

Zign LEDmodul 12V, 20-pack 0,8W Neutralvit

11-115

Ny

495 kr

inkl moms

Leverans inom 1-2 dagar

Handla tryggt och säkert med

8e639875d7a8e07640b6cdde28aa6e01.jpg

Mer information

Våra LEDmoduler används till belysning av skyltar och ljuslådor, men de fungerar bra till en mängd andra olika användningsområden som exempelvis innerbelysning till skåpbilar, handledsbelysning, staketbelysning eller undertaksbelysning. LED modulen har dubbelhäftande 3M tejp på baksidan men det finns även fästhål för skruv i modulen ifall underlaget inte tillåter dubbelhäftande tejp. Denna LEDmodul drivs med 12V DC vilket innebär att de går att koppla direkt till ett batteri eller via en 12V DC transformator. 

Led modulen är väldigt enkel att montera och fungerar bra i trånga utrymmen. De levereras i en slinga med 20st ledmoduler med 7cm kabel mellan varje modul. Total läng är 3,2m. Slingan kan klippas mellan varje modul. Modulerna går att montera var för sig eller med en längre kabel mellan var modul. Totalt längd från transformator till sista modulen bör ej överstiga 6,5m.

Specifikationer

Längd/Bredd (cm)8,2 cm
Höjd (cm)0,7 cm
Djup (cm)1,7 cm
Effekt (Watt)16W
Ljusflöde (Lumen)1280 lm
Spänning (Volt)12V DC
KapslingsklassIP67
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Färgtemperatur4000K
Livslängd35000 h
Färgåtergivning (CRI)80Ra
Märkström (mA)0,06A
Spridningsvinkel120°

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.