Zign LEDmodul 12V, 20-pack 0,8W Neutralvit Större

Zign LEDmodul 12V, 20-pack 0,8W Neutralvit

11-115

Ny

495 kr

inkl moms

Tillfälligt slut, leveranstid upp till 4v

Handla tryggt och säkert med

1e124a183aea81f13e70102934e18c96.jpg

Mer information

Zign LEDmodul 12V, 20-pack 0,8W Neutralvit

Beskrivning

Våra LEDmoduler används till belysning av skyltar och ljuslådor, men de fungerar bra till en mängd andra olika användningsområden som exempelvis innerbelysning till skåpbilar, handledsbelysning, staketbelysning eller undertaksbelysning. LED modulen har dubbelhäftande 3M tejp på baksidan men det finns även fästhål för skruv i modulen ifall underlaget inte tillåter dubbelhäftande tejp. Denna LEDmodul drivs med 12V DC vilket innebär att de går att koppla direkt till ett batteri eller via en 12V DC transformator. 

Led modulen är väldigt enkel att montera och fungerar bra i trånga utrymmen. De levereras i en slinga med 20st ledmoduler med 7cm kabel mellan varje modul. Total läng är 3,2m. Slingan kan klippas mellan varje modul. Modulerna går att montera var för sig eller med en längre kabel mellan var modul. Totalt längd från transformator till sista modulen bör ej överstiga 6,5m.

Specifikationer

Längd82mm
Bredd17mm
Höjd7mm
KapslingsklassIP 67
UtomhusbrukJa
Garanti2 år
Typ av LEDSMD LED
Effekt (Watt)16W
Livslängd35000h
Färgtemperatur (Kelvin)4000K
Ljusflöde (Lumen)1280lm
Färgåtergivning (CRI)80Ra
Spänning (Volt)12V DC
Märkström (MilliAmpere)0,06A
Spridningsvinkel (Grader)120°

TeraLite LED

TeraLite är ljustema.se's egna varumärke och det var med TeraLite vår resa började år 2010. Namnet bygger på en förkortning och sammansättning av våra ägares namn, Tedd och Rasmus. Intresset för att få fram bra produkter i LED, så som LED-Spotlights, LED-strålkastare och LED-stripes (LED-slingor) kom för snart tio år sedan och efter många resor till Kina för besök på mässor och inspektion av fabriker fann de produkter med kvalitet hög nog att sätta sin egen logga på. Vi är väldigt stolta över vårt utbud och jobbar ständigt med att upprätthålla kvalitet och följa med i utvecklingen för förbättringsmöjligheter av våra produkter. Vi är idag en av väldigt få leverantörer som säljer 230V LED-slinga på metervara, komplett med anslutningskabel, både till privatpersoner och till återförsäljare, installatörer samt grossister. För att se hela TeraLite's sortiment live hälsar vi dig varmt välkommen till vår butik på Bergavägen 4 i Helsingborg.

Trustpilot
Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.