Alpha Skrivbordslampa Större

Alpha skrivbordslampa

Ny

329 kr

inkl moms

Leverans inom 1-5 dagar

Mer information

Alpha skrivbordslampa

Beskrivning

Enkla och snygga skrivbordslampan Alpha från Cottex är gjord i metall och har en matt, rustik finish.

Alpha skrivbordslampa har ett riktbart huvud där du enkelt justerar ljusets riktning i sidled eller upp/ner efter eget önskemål. Perfekt arbetslampa att ha på skrivbordet! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med en av våra ljuskällor i LED för låg energiförbrukning, lång livslängd och ett snyggt resultat! Se under fliken "Köp Till" ovan.

Alpha skrivbordslampa finns i två fina färger, välj mellan vit och svart. 

Specifikationer

Diameter135mm
Höjd40 cm
UtomhusbrukNej
Garanti2 år
Effekt (Watt)Max 40W
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelGU10
VinklingsbarJa
Spänning (Volt)230V AC
StrömbrytareBrytare på sladd
AnslutningSladd & stickkontakt

Cottex

Cottex, som grundades i Malmö 1979, drivs av lysande idéer och strävar ständigt efter att ta fram nya storsäljande artiklar inom miljö- och hembelysning. Deras motto är ”En bra lampa ska inte kosta skjortan” och deras vision är att hitta riktigt bra lösningar och kunna fortsätta erbjuda lampor av hög kvalité till bästa tänkbara pris. I deras stora sortiment hittar du prisvärda lampor till hemmets alla rum! 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.