Snap Skärbräda Vikbar 46,5cm Mörkgrå
Snap Skärbräda Vikbar 46,5cm Mörkgrå

Snap Skärbräda Vikbar 46,5cm Mörkgrå

rating Inga omdömen
53-677

289 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Snap skärbräda från Koziol är en mörkgrå skärbräda tillverkad i 100% återvinningsbar biocirkulär termoplast. En praktisk vikbar skärbräda som gör det möjligt att hacka grönsaker, frukt, kött och annat för att sedan på ett smart sätt kunna flytta dina råvaror från skärbrädan till en skål eller gryta.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Koziol

Det tyska företaget Koziol grundades 1927 och har genom åren gjort kult av både diskborstar och klädnypor. Idag finns de i över 50 länder och samarbetar med världens främsta designers. Alla produkter designas, tillverkas och produceras i underbara Odenwald sen 90 år tillbaka.

All design, produktion, produktutveckling, tillverkning, konstruktion, marknadsföring och paketering sker i Tyskland. Från idé till att produkten packas och skickas ut till kunden. Det gör att Koziol har en specialiserad ”know-how” med korta beslutsvägar, hög flexibilitet och snabbhet.

Koziol lever efter sin filosofi ”hållbar framgång”. Koziol strävar efter att inspirera människor till ett mer hållbart och medvetet liv. Alla kollektioner är exklusivt tillverkade i miljövänlig termoplast som kan omarbetas och återvinnas upprepade gånger. Koziol använder certifierat giftfria material helt utan mjukgörare och BPA.

“Bra design med ett gott samvete."

• Produkter för hela hemmet i 100% återvinningsbar plast.
• Giftfria produkter som inte innehåller melamin eller BPA.
• Från idé till paketering - allt sker i Odenwald i Tyskland.
• Utvecklar kontinuerligt nya, innovativa produkter - till exempel Superglass som är ett okrossbart och repfritt glas för alla tillfällen.

Längd/Bredd (cm)
46,4 cm
Höjd (cm)
0,8 cm
Djup (cm)
24,2 cm
Garanti
2 år
Produktfärg
Mörkgrå
Färgkategori
Grå
Material
Biocirkulär termoPlast. 100% återvunnet material.