Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm
Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm
Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm
  • Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm
  • Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm

Zoe Servettring 2-pack Röd 5x4cm

rating Inga omdömen
52-642

139 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Liknande produkter

2-pack servettring i flätad rotting. Servettringen är enkel att matcha till alla typer av servetter för en dukning med det lilla extra. 5cm i diameter.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Längd/Bredd (cm)
5 cm
Höjd (cm)
4 cm
Djup (cm)
5 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Röd
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Indien