toCharge Powerbank Svart
toCharge Powerbank Svart

toCharge Powerbank Svart

rating Inga omdömen
53-762

629 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

toCharge powerbank från Kreafunk är en smidig powerbank kan ladda upp till tre gånger på en dag, beroende på vilken enhet du har. toCharge powerbank är slående snygg och smidig och har högpresterande 6700 mAh litiumbatteri, integrerat microchip som motverkar överbelastning, urladdning och kortslutning och passar smartphones, läsplattor och liknande enheter. Laddningstiden är 4-5 timmar.

Låt toCharge powerbank bli din hjälte när din enhet behöver lite ny energi!

Klicka här för att lämna ett omdöme

Kreafunk

KREAFUNK är ett danskt livsstilsvarumärke med en mycket enkel filosofi: Livet ska inte vara en evig strävan efter perfektion.

Vi omfamnar dynamiken i vardagslivet, där det alltid är de små sakerna som gör störst skillnad. Du behöver inte bestiga berg för att uppnå ett gott liv. Du behöver inte ett hem fyllt med design för att imponera. Du behöver inte vara perfekt för att vara cool. Glöm perfektion!

KREAFUNK är för riktiga människor, som lever riktiga liv. För de som verkligen vet hur man njuter av livet. Vi vill uppmuntra alla att få ut så mycket som möjligt av livet. Alltid. Överallt. Vi vill faktiskt uttrycka det så här: Lev inte för framtiden. Dansa medans musiken spelar.

Vårt design-DNA KREAFUNK strävar efter att överbrygga gapet mellan kreativitet och funktionalitet, genom att unikt förena dessa två i elegant, modern design. Vår kollektion består av livsstilsprodukter, som för med sig avslappnande toner och medryckande melodier in i allas liv.

Hos KREAFUNK påminner vi oss om att livet har blivit mer nomadiskt. Allt vi äger måste vara enkelt att ta med sig. Därför har vi gjort bärbarhet till ett essentiellt element i vårt design-DNA. Överraskande egenskaper är också utmärkande för vår design – antingen som estetiska detaljer eller som coola funktioner.

Du kan kalla det accessoarer när du är på väg.

Du kan kalla det interiör när du är hemma.

Längd/Bredd (cm)
6,1 cm
Höjd (cm)
9,9 cm
Djup (cm)
2,7 cm
Garanti
2 år
Material
Plast/Läder/Metall