Colin Metervara Beige 280cm
Colin Metervara Beige 280cm

Colin Mörkläggning 100% Polyestertyg Metervara 280cm Beige

rating Inga omdömen
60-811

459 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

2024-01-04

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Mörkläggande tyg på metervara. Tyget har svarta trådar invävt i sig (som inte syns), dessa absorberar ljuset så att det inte tränger igenom. Mörkläggningseffekten är 100%.

Tygtes bredd är 280cm och kan därför användas till att sy extra breda måttanpassade gardiner som täcker hela fönstret.

OBS. Vi godkänner inga returer på tyger som är metervaror eftersom tyget är klippt efter din önskade längd. Minsta längd att beställa är 4m.

40 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Tål strykning med mellanhög temperatur Kan ej kemtvättas Kan ej torktumlas

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Blackout
Längd/Bredd (cm)
280 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Beige
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina
Vikt per m2
310 g/m2