Edith Metervara Beige 300cm
Edith Metervara Beige 300cm

Edith Polyestertyg Metervara 300cm Beige

rating Inga omdömen
60-631

349 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

Tyg på metervara. Det skira tyget med inslag av lin lämpar sig som gardintyg, det silar ljuset och har en vacker slubbeffekt, det är helt skrynkelfritt och faller vackert.

Tygtes bredd är 300cm och hela rullens längd är 21m, den kan därför användas till att sy extra breda måttanpassade gardiner som täcker hela fönstret.

Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

OBS. Vi godkänner inga returer på tyger som är metervaror eftersom tyget är klippt efter din önskade längd. Minsta längd att beställa är 4m.

30 grader skontvätt Klorblekmedel får ej användas Får ej torktumlas Tål strykning med låg temperatur Kemtvätt (Perkloretylen)

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Skira
Längd/Bredd (cm)
300 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Beige
Material
85% Polyester, 15% Linne
Färgmönster
Enfärgat
Ursprungsland
Kina
Vikt per m2
110 g/m2