Rina Polyestertyg Metervara Grå 145cm
Rina Polyestertyg Metervara Grå 145cm

Rina Polyestertyg Metervara Grå 145cm

rating Inga omdömen
52-300

259 kr

(inkl. moms)

Pris per meter

Skickas inom 2-7 vardagar
Missa inte tillbehören (Välj rätt antal i varukorgen):

Minsta antal för beställning av den här produkten är 4.

Liknande produkter

OBS. Vi ej tar emot returer på specialbeställningar så som gardintyg & metervaror eftersom vi klippt tyget efter din önskade längd. Kemtvätt (Perkloretylen) Kan ej strykas Kan ej torktumlas Klorblekmedel får ej användas Tål ej vattentvätt.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Svanefors

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö och upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. På 90-talet upphörde egenproduktion och man gick över till grossistverksamheten & ett par år senare var det dags för unika, egenskapade mönster i trendiga färgskalor. Det blev en succé och utvecklingen satte fart.

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment - från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem - nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhe och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompleterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum - naturlighet och enkelhet.

Utförande
Möbeltyg
Längd/Bredd (cm)
145 cm
Garanti
2 år
Färgkategori
Grå
Material
100% Polyester
Färgmönster
Enfärgat
Martindale
58.000
Ursprungsland
Polen