Torekov Pollare 1m, IP44 Svart
Torekov Pollare 1m, IP44 Svart

Torekov Pollare 1m, IP44 Svart

rating Inga omdömen
10-327

1 599 kr

(inkl. moms)

Skickas inom 1-5 vardagar

Liknande produkter

Torekov är en trädgårdspollare i stilren design som passar utmärkt för att lysa upp rabatter, längs en uppfart eller på ett trädäck. Denna pollare har en höjd på 1 meter och är gjord av svartlackerad, gjuten aluminium med glaskupa i klarglas. 

Pollaren monteras genom att skruvas fast direkt i ett fast underlag, så som ett trädäck eller marksten, och ansluts underifrån direkt med fast installation. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra många ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Tips! Använd en ljuskälla med inbyggd ljussensor så tänds och släcks lampan automatiskt när det blir mörkt respektive ljust. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Malmbergs

Malmbergs Sverige började sin nuvarande verksamhet i början på -80 talet. De är idag en av de största med egen distribution och grossistförsäljning av elartiklar i Sverige. I vårt sortiment från Malmbergs hittar du bland annat lysrör, strålkastare, inom- och utomhusarmaturer, skensystem och kopplingsdetaljer så som kablar, strömbrytare, dimmer och andra tillbehör som kan behövas vid installation av lampor och belysning. 

Höjd (cm)
101 cm
Effekt (Watt)
Max 15W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Aluminium/Glas