Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål
  • −24%
Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål
Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål
  • Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål
  • Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål

Agger Pollare 83cm Galvaniserat Stål

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
25-675

835 kr 1 099 kr −24%

(inkl. moms)

Skickas inom 2-10 vardagar

Liknande produkter

Fina Agger pollare från Nordlux är en snygg liten pollare med stomme av galvaniserad stålplåt och kupa av klarglas. Placera Agger i dina rabatter, längs en gångstig eller längs garageuppfarten och skapa en mysigt upplyst och inbjudande utemiljö!

Då pollaren har en IP54-klassning samt är i galvat stål är den väl anpassad för utomhusbruk och klarar även tuffa väderförhållanden och saltvatten, så som vid kustnära miljöer.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livsläng. Vi vill tipsa om att använda en ljuskälla med inbyggd skymningssensor och/eller rörelsesensor och låt lampan själv sköta tändning och släckning! Se passande förslag under "Köp Till".

Du monterar pollaren genom att skruva den direkt i ett fast underlag så som marksten eller trädäck, även fästen för gjutning medföljer. Om du önskar placera pollaren i mjukt underlag så som i en rabatt, behöver du köpa till ett markfäste och passande fäste finner du under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.

Höjd (cm)
83 cm
Specialmått (cm)
Skärm Ø: 26 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Sockel
E27
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A++ - D
Kapslingsklass
IP54
Garanti
15 år
Produktfärg
Galvaniserat Stål
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Galvaniserat Stål/Glas
Glaskolv
Klar
Isolationsklass
Klass II (Dubbelisolerad)
Vidarekoppling
Ja (2 kabelingångar)