Tidlösa Modena är en hel serie med utomhusarmaturer från välkända Konstsmide. Denna modell är en stilren trädgårdspollare med riktat nedåtljus som passar perfekt för att belysa infarten, en trädgårdsgång eller på trädäcket. 

Pollaren monteras genom att skruvas fast direkt i ett fast underlag som trädäck, betong eller marksten och ansluts med fast installation. Modena pollare är gjord av galvaniserat stål och lamphuvudet har klart akrylglas som släpper genom ett vackert ljusflöde. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Konstsmide

Konstsmide är ett välkänt svenskt varumärke som sedan slutet av 50-talet har producerat elektriska ljusstakar. Idag finner du ett stort utbud av julbelysning, med välkända ljusstaken Elflugan i spetsen, och utomhusbelysning i Konstsmides sortiment. Konstsmide levererar belysningsprodukter med hög kvalitet och erbjuder till och med 25 års rostskyddsgaranti på sina utomhusprodukter så som vägglampor, lyktstolpar och stolplyktor.

Längd/Bredd (cm)
12 cm
Höjd (cm)
70 cm
Djup (cm)
19 cm
Effekt (Watt)
Max 35W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Skruvas upp
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++-E
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Galvaniserat Stål
Färgkategori
Silver
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Galvaniserat Stål
Sockel
GU10