Robin vit LED 4,5W 34cm
Robin vit LED 4,5W 34cm
Robin vit LED 4,5W 34cm
Robin vit LED 4,5W 34cm
Robin vit LED 4,5W 34cm
Robin vit LED 4,5W 34cm
  • Robin vit LED 4,5W 34cm
  • Robin vit LED 4,5W 34cm
  • Robin vit LED 4,5W 34cm
  • Robin vit LED 4,5W 34cm
  • Robin vit LED 4,5W 34cm

Robin Grindlykta Vit LED 4,5W 34cm

rating Inga omdömen
24-517

995 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Den klassiska formen och de moderna detaljerna på den här Philips myGarden Robin LED-piedestallampan i vitt ger en elegant stil utomhus med en modern touch. Philips LED-lampor av hög kvalitet lyser med varmvitt ljus hela natten.

Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett varmvitt ljus för en trivsam atmosfär.

Den här lågenergilampan från Philips förbrukar mindre energi än traditionella ljuskällor; det sänker dina elkostnader och är bra för miljön.

IP44 – väderbeständig. Den här Philips-armaturen är särskilt anpassad för fuktiga utomhusmiljöer och har testats noggrant för garanterad vattentålighet. IP-klassificeringen anges i två siffror där den ena syftar till skyddsnivå mot damm och en andra till vattentålighet. Armaturen har IP-klass 44, vilket innebär att den tål vattenstänk och är det vanligaste och lämpligaste alternativet för allmänt utomhusbruk.

Lång livslängd på upp till 15 år. En ljuskälla att lita på. Philips LED-ljuskällor erbjuder en extremt lång livslängd på upp till 15 000 timmar (motsvarar 15 år, beräknat på en genomsnittlig användning på 3 timmar/dag med minst 13 000 tändningar/släckningar). Med Philips LED-ljuskällor får du perfekt belysning i hemmet utan att behöva bry dig om underhåll och lampbyten.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
18 cm
Höjd (cm)
34 cm
Djup (cm)
17 cm
Effekt (Watt)
4,5 W
Motsvarar (Watt)
42 W
Ljusflöde (Lumen)
430 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A++
Kapslingsklass
IP44
Garanti
5 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
aluminium
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
varmvit
Livslängd
25000 h

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.