Provence svart 125cm
Provence svart 125cm
Provence svart 125cm
  • Provence svart 125cm
  • Provence svart 125cm

Provence Pollare 125cm E27 23W

rating Inga omdömen
24-508

2 695 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Ge ditt utomhusutrymme ett intimt utseende och känsla med den här charmiga Philips myGarden-marklampan i svart och guld. Den är gjord i aluminium av hög kvalitet, och passar perfekt för mysiga stunder i trädgården.

För bästa ljuseffekt medföljer Philips Eco lågenergilampor av hög kvalitet i förpackningen. Philips-lampan sparar energi jämfört med traditionella ljuskällor vilket hjälper dig att sänka dina elkostnader och göra din del för miljön.

Denna lampan från Philips är speciellt utformad för fuktiga utomhusmiljöer och har genomgått noggranna vattensäkerhetstester. IP-klassen anges med två siffror: den första visar till skyddsnivån mot damm, den andra till skyddsnivån mot vatten. Lampan är märkt med IP44, vilket innebär att den är skyddad mot strilande vatten, och är mest använd för allmänt utomhusbruk.

Utomhusbelysning kan förbättra trädgårdens eller uteplatsens utseende, ljussätta iögonfallande karaktärsdrag, stilfullt belysa gångstigar eller skapa den perfekta omgivningen för de där minnesvärda kvällarna med familj och vänner. Det är därför Philips har skapat myGarden, en serie vacker och dekorativ utomhusbelysning med stil och funktionalitet som hjälper dig få ut det mesta av din utomhusyta i din egen personliga stil.

Lampans europeiska design och unika utseende hjälper dig att skapa en traditionell stil utomhus. Philips-lampan är speciellt tillverkad för utomhusbruk. Den är slitstark, tålig och lyser den upp din trädgård natt efter natt. Lampan är tillverkad i högkvalitativ formgjuten aluminium och överlägsna syntetmaterial.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
32 cm
Höjd (cm)
125 cm
Djup (cm)
46 cm
Effekt (Watt)
23 W
Motsvarar (Watt)
110 W
Ljusflöde (Lumen)
1570 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A+ till E
Kapslingsklass
IP44
Garanti
2 år
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer (Lågenergi)
Material
aluminium
Dimbar
Nej
Sockel
E27
Färgtemperatur
varmvit
Livslängd
10000 h

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.