Hunt Aluminium Pollare 78cm
  • −20%
Hunt Aluminium Pollare 78cm
Hunt Aluminium Pollare 78cm
Hunt Aluminium Pollare 78cm
  • Hunt Aluminium Pollare 78cm
  • Hunt Aluminium Pollare 78cm
  • Hunt Aluminium Pollare 78cm

Hunt Aluminium Pollare 78cm

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
24-158

799 kr 999 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 7-15 dagar

Liknande produkter

Stilrena Hunt trädgårdspollare, från danska Nordlux, är en elegant pollare i hög kvalitet! Gjord i metall med kupa i opalvit hårdplast och snyggt hålmönster på ovansidan som släpper genom ett fint ljusflöde, är detta en pollare som gör sig lika bra längs en trädgårdsgång som på uppfarten eller i en rabatt.

Med sin slimmade design är pollaren endast 9 cm i diameter och bottenplattan har en diameter på 13 cm. Markfäste medföljer. Avsedd för fast installation, parallellkoppling är möjligt. Denna pollare kan skruvas direkt i fast underlag, som exempelvis ett trädäck eller fästas i mjukt underlag, som jord, med hjälp av medföljande markfäste. Detta markfäste går även bra att gjuta fast.

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
9 cm
Höjd (cm)
78 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Aluminium
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.