Mino 70 Pollare Svart
Mino 70 Pollare Svart
Mino 70 Pollare Svart
Mino 70 Pollare Svart
  • Mino 70 Pollare Svart
  • Mino 70 Pollare Svart
  • Mino 70 Pollare Svart

Mino 70 Pollare Svart

rating Inga omdömen
22-257

1 499 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-2 dagar

Liknande produkter

Mino 70 trädgårdspollare, från danska varumärket Nordlux, är en stilren och modern pollare i svartlackerad aluminium. Designad så att ljuskällan är placerad på insidan av pollarens topp, vilket gör att ljusspridningen riktas och sprids längs pollarens insida. Detta resulterar i en helt fantastiskt snygg ljusbild som inte bländar och gör Mino 70 till en perfekt pollare att ha längs med trädgårdsgångar, i rabatter eller på uppfarten. 

Levereras komplett med markfäste för nedgrävning/gjutning i mjuka underlag samt kopplingsplint som är anpassad för parallellkoppling, om så önskas. Med sin IP54-klassning är Mino mycket väl anpassad för utomhusbruk och hjälper dig att skapa en vackert upplyst utemiljö.

Denna pollare har inbyggd ljuskälla i LED och med sin ljusstyrka på 650 lumen avger den ett bra ljus, trots sin låga energiförbrukning på endast 7W. Färgtemperaturen är vackert varmvit, 3000 Kelvin och Mino är inte bara vacker att titta på, den har också utförande av högsta kvalitet! Därför ger Nordlux hela 5 års garanti på pollarens inbyggda ljuskälla i LED.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
9 cm
Höjd (cm)
70 cm
Effekt (Watt)
7W
Ljusflöde (Lumen)
650 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Energiklass
A++-A
Kapslingsklass
IP54
Utomhusbruk
Ja
Garanti
5 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Aluminium
Dimbar
Nej
Färgtemperatur
3000K
Livslängd
30000 h
Färgåtergivning
80Ra
Spridningsvinkel
27°
Ljusstyrka (Candela)
326cd

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.