Focus 37 Mörkgrå Pollare
  • −20%
Focus 37 Mörkgrå Pollare
Focus 37 Mörkgrå Pollare
  • Focus 37 Mörkgrå Pollare
  • Focus 37 Mörkgrå Pollare

Focus 37 Mörkgrå Pollare

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
22-254

1 279 kr 1 599 kr Spara −20%

(inkl. moms)

Leverans inom 7-10 dagar

Liknande produkter

Stilrena Focus 37 trädgårdspollare, från danska Nordlux, är en liten, elegant pollare i hög kvalitet! Gjord i mörkgrålackerad metall med topp i klar hårdplast som släpper genom ett fint ljusflöde, är detta en pollare som gör sig lika bra längs en trädgårdsgång som på uppfarten eller i en rabatt.

Med sin slimmade design är pollaren endast 10 cm i diameter och foten har en diameter på 16 cm. Markfäste medföljer. Avsedd för fast installation, parallellkoppling inte möjligt. 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till". Tips! Komplettera med en ljuskälla med inbyggd ljussensor så tänder och släcker lampan sig själv när det är mörkt respektive ljust. 

Klicka här för att lämna ett omdöme

Diameter (cm)
10 cm
Höjd (cm)
40 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Anslutning
Fast Installation
Kapslingsklass
IP44
Utomhusbruk
Ja
Garanti
2 år
Produktfärg
Mörkgrå
Färgkategori
Grå
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

Nordlux

Sedan Nordlux startade, i slutet på -70 talet, har målet varit att producera och tillverka kvalitetsprodukter inom belysning till attraktiva priser. Huvudkontoret finns fortfarande kvar i danska Aalborg och Nordlux lampor säljs idag över hela världen. I deras sortiment hittar du lampor för både inom- och utomhusbruk, i stilren dansk design med utförande i hög kvalitet till bra pris. Som del av koncernen finns även varumärket Design for the People.