Shinto Plafond Krom

rating Inga omdömen
26-400

2 495 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 1-5 dagar

Liknande produkter

Fina plafonden Shinto, från välkända By Rydéns, är en exklusiv, fykantig takplafond med stomme i blank krom och hängande prismor. Shinto blir en lyxig inredningsdetalj oavsett om du väljer att placera den i hallen eller i sovrummet, den är precis lika vacker i hemmets alla rum! 

Denna takplafond har inbyggd ljuskälla i LED och med en ljusstyrka på 1300 lm (27W) får du ett riktigt bra ljussken. Eftersom ljuskällan är dimbar kan du enkelt reglera ljusstyrkan efter eget önskemål med din LED-anpassade dimmer*. Med sin färgtemperatur på 3000 K får du ett behagligt, varmvitt ljus. Då ljuskällan är i LED utsöndrar den inte värme, har låg energiförbrukning och väldigt lång livslängd. 

*Alla LED-anpassade dimrar är inte kompatibla med alla dimbara LED-lampor.

Klicka här för att lämna ett omdöme

By Rydens

By Rydéns startade 1958 som ett privatägt företag i Gnosjö, Småland. Idag har de en säljorganisation som jobbar över hela världen. I sortimentet hittar du exklusiva lampor för hela hemmet, så som taklampor, bordslampor och badrumslampor. På senare år har de även utvecklat ett sortiment med lampor för utomhusbruk så du ska få samma härliga känsla inne som ute. När du väljer att köpa en lampa från By Rydéns får du garanterat en lampa i snygg design och hög kvalitet!  

Längd/Bredd (cm)
35 cm
Höjd (cm)
30 cm
Djup (cm)
35 cm
Effekt (Watt)
25 W
Ljusflöde (Lumen)
1300 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A+
Garanti
5 år
Produktfärg
Krom
Färgkategori
Krom
Ljuskälla
Inbyggd LED
Material
Metall
Dimbar
Ja
Färgtemperatur
3000K
Livslängd
20000 h
Färgåtergivning
80Ra
Märkström (mA)
600mA