Suede Vit LED 38cm 5W

rating Inga omdömen
24-545

895 kr

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Den mjuka och enkla formen hos den här Philips myLiving Suede LED-vägg- och taklampan är diskret och smälter in i varje rum. Den ger ett kallvitt ljus.

Den integrerade LED-teknologin är en unik Philips-lösning som gör att ljuset tänds direkt, med optimalt ljusflöde som får färgerna i ditt hem att se mer levande ut.

Utöver den vanliga 2 års garantin på lampan erbjuder Philips 5 års garanti på LED-systemet, dvs. lampans LED-modul och driftdon.

Ljus kan ha olika färgtemperaturer och det mäts i en enhet som kallas kelvin (K). Lampor med ett lågt kelvintal ger ett varmt och behagligt ljus, medan de med ett högre kelvintal har ett kallt, mer uppiggande ljus. Just den här Philips-lampan ger ett kallvitt ljus som stimulerar dig. 

Installera den här lampan som vägglampa eller taklampa, precis som du vill ha det. 

Armaturen är designad efter de senaste trenderna och livsstilarna för att lätt smälta in i din inredning och skapa stämningen du letar efter. Vardagsrummet är hjärtat i de flesta hem och den plats där familjen samlas för att slappna av eller umgås med gäster. Belysningen i vardagsrum och sovrum måste vara flexibel och lätt att justera beroende på användningen under dagen. Om du noga placerar ut ljuskällor och experimenterar med olika lager ljus kan du skapa en rymlig känsla och få rummet att kännas varmt och inbjudande.

Klicka här för att lämna ett omdöme

Philips Lighting

Philips Lighting är en av världens största leverantörer av hemelektronik och i vårt sortiment från Philips Lighting hittar du allt från ljuskällor till Disney barnlampor och badrumslampor. Alla produkter är i hög kvalitet och Philips Lighting ger därför hela 5 års garanti på många av sina armaturer med inbyggd LED. Välj och vraka mellan massor av produkter och känn dig trygg med att du köper en lampa  från ett välkänt varumärke som står för hög kvalitet till ett bra pris.

Längd/Bredd (cm)
38 cm
Höjd (cm)
9,9 cm
Djup (cm)
38 cm
Effekt (Watt)
5 W
Ljusflöde (Lumen)
2350 lm
Spänning (Volt)
230V AC
Energiklass
A++
Kapslingsklass
IP20
Garanti
5 år
Färgkategori
Vit
Ljuskälla
Inbyggd LED
Dimbar
Nej
Livslängd
20000 h