Notice Tak/Vägglampa Råmässing Större

Notice Tak/Vägglampa Råmässing

21-476

Ny

449 kr

inkl moms

Beräknad inleverans: Ber. leverans: 2019/04/26

Mer information

Ännu en bordslampa från populära serien Notice, från välkända PR HOME! Denna har en höjd på 12 cm och gör sig bäst då den kompletteras med en dekorativ ljuskälla i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd, se passande förslag under "Köp Till". 

Notice tak/vägglampa är gjord i metall och har en rå, industriell finish som är ett välkänt signum för produkter från PR HOME.

Specifikationer

Diameter (cm)12 cm
Höjd (cm)10 cm
Effekt (Watt)Max 40W
AnslutningFast Installation
Garanti2 år
ProduktfärgRåmässing
FärgkategoriMässing/Guld
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall

PR Home

PR Home grundades 1983 och ligger, sedan starten, fortfarande kvar i Borås. I vårt sortiment från PR Home hittar du allt från vackra lampskärmar och  lampfötter till kompletta bordslampor och taklampor. De senaste åren har PR HOME även utvecklat ett sortiment för utomhusbelysning, kallat Outdoor. Här hittar du vackra taklampor för utomhusbruk som hjälper dig att höja mysfaktorn på din balkong eller uteplats. PR Home är välkänt för att ha många produkter i sitt sortiment som ha en industriell, råå finish men du hittar även många produkter som taklampor och lampskärmar i härlig textil så som sammet och linne. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.