Supernova XL Tak/Vägglampa Större

Supernova XL Tak/Vägglampa

20-461

Ny

2 115 kr

inkl moms

Leverans inom 2-7 dagar

Mer information

Häftiga Supernova XL plafond, från Globen Lighting, är en lampa som både kan monteras i tak eller på vägg. Gjord i svartlackerad metall med en stilren, matt finish är detta en lampa som garanterat blir en riktig blickfångare, oavsett placering! 

Anslutning både för tak och vägg medföljer. Väljer du att placera den i taket går det utmärkt att hänga den på befintlig takkrok. För väggmontering måste den skruvas upp. Sladd med strömbrytare och stickkontakt medföljer som kan användas vid väggmontering.

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du 6 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Specifikationer

Diameter (cm)55 cm
Djup (cm)20 cm
Färg på sladdTransparent
Effekt (Watt)6xMax 60W
Spänning (Volt)230V AC
MonteringTakkrok/Skruvas upp
StrömbrytareBrytare på sladd
EnergiklassA++-E
Garanti2 år
ProduktfärgSvart
FärgkategoriSvart
LjuskällaMedföljer ej
MaterialMetall
SockelE27

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Omdömen


Lämna ett omdöme om denna produkt!


Accept

Webbplatsen använder cookies för att bättre motsvara dina förväntningar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Det finns dock en risk att vissa funktioner på Ljustema.se inte kommer att fungera korrekt.