• −25%

Cube Plafond Mattsvart

rating Inga omdömen
Rabatten slutar om:
15-579

1 526 kr 2 035 kr Spara −25%

(inkl. moms)

Leverans inom 2-7 dagar

Liknande produkter

Cube plafond, från Globen Lighting, är en läcker taklampa gjord helt av fyrkantsjärn och lackerad i grafiskt svart med en lyxig, matt finish. Respektive stomme är justerbar och går att vrida så att du själv enkelt kan välja slutdesign på lampan.

Placera Cube i din hall, i sovrummet eller i vardagsrummet och få en stilren plafond i modern design som blir en fin inredningsdetalj i ditt hem! 

Ljuskälla säljes separat. Komplettera med någon av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".  

Klicka här för att lämna ett omdöme

Längd/Bredd (cm)
46 cm
Höjd (cm)
27 cm
Djup (cm)
46 cm
Effekt (Watt)
Max 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
På takkrok
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem.