Supernova Tak/Vägglampa 3L
Supernova Tak/Vägglampa 3L

Supernova Tak/Vägglampa 3L

rating Inga omdömen
14-417-B

1 295 kr

(inkl. moms)

Vald färg:
Leverans inom 1-5 dagar

Häftiga Supernova plafond, från Globen Lighting, är en lampa som både kan monteras i tak eller på vägg. Gjord i lackerad metall med en stilren, matt finish är detta en lampa som garanterat blir en riktig blickfångare, oavsett placering! 

Anslutning både för tak och vägg medföljer. Väljer du att placera den i taket går det utmärkt att hänga den på befintlig takkrok. För väggmontering måste den skruvas upp. Sladd med strömbrytare och stickkontakt medföljer som kan användas vid väggmontering.

Ljuskällor säljes separat, till denna lampa behöver du 3 stycken. Komplettera med några av våra ljuskällor i LED som inte utsöndrar värme, har låg energiförbrukning och lång livslängd. Se passande förslag under "Köp Till".

Klicka här för att lämna ett omdöme

Globen lighting

I vårt sortiment från Globen Lighting hittar du lampor för hemmets alla rum i modern och originell design. Företaget grundades 1984 i Svenljunga och Globen Lightings lampor säljs idag över hela Europa. Deras ledord är Transforming Moods vilket innebär att en lampa från Globen Lighting ska vara mer än bara en källa till ljus och när du väljer att köpa en lampa från deras varumärke får du inte bara en lampa utan en stilren, modern inredningsdetalj i ditt hem. 

Diameter (cm)
40 cm
Djup (cm)
20 cm
Färg på sladd
Transparent
Effekt (Watt)
3xMax 60W
Spänning (Volt)
230V AC
Montering
Takkrok/Skruvas upp
Strömbrytare
Brytare på sladd
Energiklass
A++-E
Garanti
2 år
Produktfärg
Svart
Färgkategori
Svart
Ljuskälla
Medföljer ej
Material
Metall
Sockel
E27